Dahlbergs Bilskola är en väletablerad trafikskola grundad 1928. Vi är kvalitetscertifierad bilskola som alltid gör vårt bästa för att göra dig nöjd. Vi erbjuder gedigen utbildning – självklart till bra pris. I utbudet finns bland annat handledarkurs, intensivkurs B-körkort, och BE-körkort. Självklart bokar vi som bilskola riskettan, risktvåan, teori och uppkörning. Målet är tydligt: Vi utbildar trygga förare.

Introduktionsutbildning

by | Jan 12, 2020

Introduktionskurs / handledarkurs

Denna utbildning riktar sig enbart till dem som vill övningsköra privat med personbil. Utbildningen är giltig i fem år och man måste vara minst 14 år och 9 månader för att delta på kursen, samt inneha ett körkortstillstånd (länk till transportstyreslen/tillstånd)

Handledaren måste vara minst 24 år och haft körkort B i minst fem av de senaste tio åren.

En handledare kan ha maximalt 15 stycken ”elever” men en elev kan ha obegränsat med handledare. Alla måste dock var ihopkopplade och godkända via Transportstyrelsen https://etjanst.transportstyrelsen.se/extweb/handledare

Vi rekommenderar att ansökan görs i anslutning till kursen. Skickas den in för tidigt så kommer ansökan att nekas på grund av att ni ej hunnit genomföra utbildningen.

Läs mer och ansök om handledarskap https://transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Korkort/handledare/

 

Boka hä