På Dahlbergs hjälper vi dig med körkortet

Nedan finner ni information om våra intensivutbildningar, traditionella körkortsutbildningar och körkort till fast pris för personbil, behörighet B!

Utbildningarna vänder sig till dig som vill gå en komplett körkortsutbildning med en kombination av teori och körlektioner som är individanpassade.

 Kontakta mig!

Erbjudande

Körkort till fast pris: 29 950 kronor
Stå med körkortet i handen – helt utan tråkiga överraskningar. Med vårt superupplägg “körkort till fast pris” är allt klart på förhand. Ingenting tillkommer: Du vet exakt vad körkortet kostar. Det här erbjudandet matchar ingen annan körskola,för studenter endast 24.950 kronor – välkommen till oss.
Erbjudandet gäller fram till 2019-12-31

Boka kursen nu!

INTENSIVUTBILDNING

Se våra alternativ vid val av intensivutbildning för B-körkort.

Läs mer

Körkortsutbildning

Se våra körlektionspaket för B-körkort.

Läs mer

Fastpris

Körkort till fastpris

Läs mer

Skräddarsydd

Vi skräddarsyr din utbildning och ser till att du efter kursens gång har de kunskaper som krävs utav en bra bilförare, detta inkluderar naturligtvis både kör- och teoriprovet. Upplägget kan variera beroende på hur dina möjligheter till privat övningskörning ser ut. Övar du mycket hemma behöver du naturligtvis inte lika många lektioner på trafikskolan.

Vi har fördelen av att ligga nära alla övningsområden. Med fördel kan du ta med dig din privata handledare på lektionerna som utförs i trafikskolan. Detta så att vi tillsammans kan komma överens om hur träningen ska läggas upp och var ”ribban” ska ligga för det färdiga resultatet.

 Kontakta mig!

Vägen till B-körkort

7 steg du behöver för att ta B-körkort. Här hittar du all nödvändig information du behöver.

Läs mer

Moment för övningskörning

För att säkert kunna hantera en bil i trafiken måste du behärska ett antal olika moment.

Läs mer

Skicka förfrågan

 

[recaptcha]