Dahlbergs Bilskola är en väletablerad bilskola grundad 1928. Vi är kvalitetscertifierad bilskola som alltid gör vårt bästa för att göra dig nöjd. Vi erbjuder gedigen utbildning – självklart till bra pris. I utbudet finns bland annat handledarutbildning, intensivkurs B-körkort. Självklart bokar vi som bilskola riskettan, risktvåan, teori och uppkörning. Målet är tydligt: Vi utbildar trygga förare.

INTENSIVUTBILDNING- LEDER DIG TILL SNABBA RESULTAT!

Vi rekommenderar vår populära intensivutbildning om du vill ta ditt körkort snabbt . Detta körpaket individanpassas.

DETTA INGÅR

Körlektioner i intensivutbildningen anpassas efter den individuella utvecklingen och kan påbörjas utan krav på tidigare kunskap eller erfarenhet. Utbildningen lämpar sig för nybörjare likaväl som för dig som är i slutet av körkortsutbildningen.

Ett körpaket består av 80 minuters körning/dag, måndag-fredag. Det finns även möjlighet att boka flera lektioner/dag. Skillnaden mellan vanliga körlektioner och intensivutbildning är att intensivutbildningen måste utfärdas inom en vis tidsperiod.

Dessa paket är enbart fokuserade på intensiv körning, d.v.s. anmälningsavgift, teori, riskutbildningar, landsvägskörning samt lån/hyra av bil vid uppkörning är ej inkluderat.