Boka din start lektion med oss!

499:–

Under start lektionen så berättar vi hur det går till att ta körkort med oss på Dahlbergs. Efter lektionen tar vi fram en skräddarsydd plan utifrån din nivå och kunskap oberoende vilken kurs eller paket ni väljer. Start lektionen, för din trygghet!

Boka nu

Varför en start lektion?

Start lektionen är till för din trygghet och ekonomi. Den är till för att du ska kunna känna av oss som trafikskola. Den är även ett perfekt tillfälle för dig att ställa alla de där frågorna som du vill ha savar på.

Vi på Dahlbergs vill gärna veta vilken erfarenhet du av att köra bil samt de förväntningar du har på oss som trafikskola och av utbildningen. Detta för att kunna rekommendera rätt kurs för din körkortsutbildning. För att avgöra vilken nivå du ligger på så erbjuder vi en kraftigt rabatt på första körlektion. Efter lektionen så skapar vi en personlig plan med instudering av teori, bokning av körlektioner, riskutbildningar samt kommande teori- och körprov.
En testlektion varar i cirka 80 minuter och utgår från Dahlbergs trafikskola. Vi kan endast erbjuda en testlektion/individ.

Manuellt körkort för alla typer av bilar.

Läs mer om körkort för bil

Körkort för automatväxlade bilar.

Läs mer om körkort för automat