Dahlbergs tar dig hela Vägen till ditt nya körkort!

Dahlbertgs är en trafikskola med gott renommé som värdesätter goda relationer och tydlig kommunikation med våra elever.

Dahlbergs Bilskola grundades 1928 och trafikskolan är en av de äldsta körskolorna i Stockholm. Körskolan närmar sig en ålder av ett hundra år och vi fortsätter att vara i framkant genom att ständigt hålla oss uppdaterade i branschen samtidigt som våra trafiklärare ständigt vidareutbildas för att erbjuda våra elever de absolut bästa förutsättningarna att lyckas med sina körkort.

Hos Dahlbergs Bilskola är eleven i fokus och för att uppnå kriterierna och lyckas att ta sitt körkort ska vägen dit ska genomsyras av glädje, nyfikenhet och i slutänden ska eleven känna sig trygg som bilförare.

Att ta körkort är en investering och eleverna bör alltid börja med en startlektion för att vi tills ska se vilken nivå och investering som kommer att krävas. På detta vis kan vi säkerställa att körkortsutbildningen blir anpassad efter elevens kunskap, förutsättningar och budget.

Dahlbergs Bilskola utbildar elever för både manuell bil samt automatbil. Vi erbjuder även teoriutbildning, riskutbildning samt handledarutbildning för de elever som önskar övningsköra privat.

Vi är anslutna till Sveriges Trafikskolors Riksförbund (STR) och följer deras regler vilket bl.a. innebär individuella utbildningsplaner samt en preliminär kostnadskalkyl för att du som elev ska känna dig trygg under hela din körkortsutbildning tillsammans med oss. Vi har även certifieringen ”FR 2000” via STR och följer kvalitets- och miljöledning.

Denna certifiering innebär att Dahlbergs Bilskola tillämpar Eco Driving för att värna om miljön och samtidigt utbilda eleven att köra sparsamt och ekonomiskt, målet är att göra så många bilförare som möjligt medvetna och miljön.

Varmt välkommen till oss på Dahlbergs Bilskola

Läs mer på FR 2000 egna hemsida här!